Hvem er vi

Byggmester Hitland AS ble etablert i 1972 og driver innen virksomhetsområdene totalentrepriser, nybygg, tilbygg, rehabilitering, service og utbygging. Bedriften er etablert med ca 35 tømrere som i hovedsak arbeider med eneboliger/rekkehus/leiligheter i større prosjekter, samt nybygg og rehabilitering av industribygg. Vi har i tillegg egen serviceavdelig som håndterer det private markedet.

Bedriften er godt etablert med kvalitet i alle ledd. Trivsel og godt arbeidsmiljø vektlegges i bedriften. Bedriften er godkjent opplæringsbedrift og er tilknyttet Byggmesterenes Servicekontor/Byggmesterforbundet.

Bedriften er også svært opptatt av å være en foregangsbedrift for opplæring og kompetanseheving.

Hitland & Herland Transport AS ble etablert i 2007 og driver med transport. Selskapet har i dag to større kranebiler med stor funksjonalitet, samt en containerbil. Selskapet har kunder i hele regionen og svært pålitieglige sjåfører.
 

Hitland Gruppen har som målsetning å være aktiv innen flere ledd i bygg og anlegg. Vi har et klart mål om å bidra til utvikle bransjen og gjøre denne attraktiv for flere. Vurderer du en samarbeidspart for å videreutvikle dine ideer eller videreutvikle ditt selskap kan vi i Hitland Gruppen være et godt alternativ. Det er hyggeligere å dele oppturer sammen med andre. Ta gjerne kontakt på vårt hovednummer for nærmere dialog om dette er av interesse.