Hvem er vi

Byggmester Hitland AS ble etablert i 1972 og driver innen virksomhetsområdene totalentrepriser, nybygg, tilbygg, rehabilitering, service og utbygging. Bedriften er etablert med 46 tømrere som i hovedsak arbeider med eneboliger/rekkehus/leiligheter i større prosjekter, samt nybygg og rehabilitering av industribygg. Vi har i tillegg egen serviceavdelig som håndterer det private markedet. I tillegg har vi samarbeidsavtale med flere mindre tømrerfirma, disse inngår som en del av vårt arbeidslag og bidrar på våre oppdrag.

Bedriften er godt etablert med kvalitet i alle ledd. Trivsel og godt arbeidsmiljø vektlegges i bedriften. Bedriften er godkjent opplæringsbedrift og er tilknyttet Byggmesterenes Servicekontor/Byggmesterforbundet.

Bedriften er også svært opptatt av å være en foregangsbedrift for opplæring og kompetanseheving.

Vi de senere år etablerte flere selskaper og samlet disse under betegnelsen Hitland Gruppen. Selskapsstruktur og eierforhold er tilpasset hvert enkelt selskap, og enkelte selskap arbeider aktivt innenfor sine virksomhetsområder. 

Selskapene i Hitland Gruppen er:

Byggmester Hitland AS ble etablert i 1972 og er godt etablert i byggebransjen. Vi har de siste årene økt vår bemanning for å kunne utføre alle typer tømrerarbeider. Byggmester Hitland AS har stor ordrereserve for 2015 / 2016 med mange spennende byggeoppdrag i hele regionen.

Vi søker erfarne byggeledere for å administrere våre byggeplasser. Har du erfaring som byggelder eller drevet egen virksomhet er du velkommen til å ta kontakt. Vi søker også tømrere med erfaring. Har du svennebrev og ønsker nye utfordringer kan dette være jobben for deg. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon.

Hitland Eiendommer AS ble etablert i 2001 og driver med utleie av næringseiendommer.

Hitland Utbygging AS ble etablert i 2005 og driver med utbygging av boligfelt i Hordaland. 

Hitland & Herland Transport AS ble etablert i 2007 og driver med transport. Selskapet har i dag to større kranebiler med stor funksjonalitet, samt en containerbil. Selskapet har kunder i hele regionen og svært pålitieglige sjåfører.
 

Hitland Gruppen har som målsetning å være aktiv innen flere ledd i bygg og anlegg. Vi har et klart mål om å bidra til utvikle bransjen og gjøre denne attraktiv for flere. Vurderer du en samarbeidspart for å videreutvikle dine ideer eller videreutvikle ditt selskap kan vi i Hitland Gruppen være et godt alternativ. Det er hyggeligere å dele oppturer sammen med andre. Ta gjerne kontakt på vårt hovednummer for nærmere dialog om dette er av interesse.