Bedriftsidrett

Til Bergen City Maraton i april 2015 har vi deltakere på full maraton, halv maraton og stafettlag. Det er mulighet for påmelding frem til løpsdato.

Nytt i bedriftsfoballen er at kamper flyttes inn i Vestlandshallen, på krøllgressbaner. BM Hitland AS deltar med lag i 1 divisjon avdeling B. Kampliste kan fåes ved å kontakt kontoret. oppstart siste del av april 2015.

For de som ønsker fysisk aktivitet er det nå en gjeng som hver onsdag kl. 20:00 tar turen opp Stoltzsen. Oppmøte nederst for de som ønsker deltagelse ved dette.

Det blir fotballturnering i Vestlandshallen ila januar 2014, vi melder på 2 lag til denne byggmestercupen.

Bergen City Maraton deltar vi på. I 2013 hadde vi deltagere på maraton, halvmaraton og stafett. Sterk innsats over hele linjen, selv på banketten om kvelden. Vi håper flest mulig deltar også i 2014 i en eller annen form.

Bedriften har de siste årene hatt bedriftsfotballlag, Vi med fotball i 2006 og da nede i 6 divisjon. Etter opprykk hvert år er laget etablert i 1 divisjon. Bedriftsfotball skal være en arena for trivsel og utfoldelse. Selv om laget er etablert i 1 divisjon skal alle delta i den grad de selv ønsker dette. I sesongen 2013 endte vi midt på tabellen eller noe ujevnt oppmøte. Vi håper på stor deltagelse i 2014.

I 2010 deltar bedriften i bedriftsfotballserien. Etter opprykk hvert år siden starten i 2006 - er forventningene store til årest sesong i 2 divisjon. Vi håper på godt oppmøte på kampene. Når kun 1 kamp gjenstår kan vi fastslå at vi er sikret opprykk også i år. Da har bedriften klart den unike prestasjonen å gå fra 6 divisjon til 1 divisjon på kortest mulig tid - opprykk alle år. VI GRATULERER alle som har bidratt i disse årene.

Den årlige turen til Hemsedal ble i år som tidligere en gedigen suksees. Skigåing fredag/lørdag/søndag for de som ønsket dette, ellers var det sosiale gjøremål for alle som deltok.

Vi håper også i år på stor oppslutning rundt disse arrangementene.

Bedriftsesongen 2009 er over.
Bedriftsfotballaget rykket opp også i år - denne gang fra 3 divisjon. I 2010 spiller vi 2 divisjon og mangler kun et trinn på stigen før vi har rykket gjennom divisjonssystemmet på rekordtid.

Byggmestercupen som gikk av stabelen i oktober endte med finaleplass. Det holdt ikke helt inn denne gang da vi tapte denne etter straffekonkuranse.

I februar var vi i Hemsedal får å kjøre på ski. Været var fantastisk og føre like så. De som var med melder om en suksessrik helg.

Bedriftssesongen 2008 er over. Fotballaget rykket også i år opp og neste år blir det spill i 3 divisjon. Vi hadde 2 lag med i byggmestercupen i Vestlandshallen. Begge lag gjorde en god figur - uten at det ble finalesplill.

Fotball laget vårt deltar for 3 året og spiller i år i 4 divisjon etter opprykk de siste 2 årene. Byggmestercup I Vestlandshallen i oktober stiller vi med 2 lag.

Fra 01 januar sponser vi de ansatte med treningskort hos Laksevåg Sportssenter AS. Vi oppfordrer alle ansatte til å delta i ordningen.

Det er gjennomført 2 squash turneringer i løpet av 2006, første ble vunnet av Ronny H, den andre av André H. Det vil bli arrangert nye turnering.

Vi deltok i 2006 for føste gang i bedriftserien i fotball. Som nystartet lag begynte vi i 6 divisjon 7 ér Avdeling B. For bedriftslaget i fotball er 2006 sesongen over og vi ble nummer 2 i vår avdeling, og rykker dermed opp til 5 divisjon neste sesong. Med en kamp igjen av sesongen 2007 ligger vi på delt annen plass og kjemper om oprykk til 4 divisjon.

Vi har også deltatt i Byggmestercup 2006 arrangert av Hovding IL i Vestlandshallen. Her gikk vi til slutt seirende ut av turneringen, og satser på å gjenta dette i år også. Turneringen finner sted 27 oktober i Vestlandshallen.