Boligblokker

Apeltunlien

På Apeltun har vi fått på oppdrag av NCC og utført tømmerarbeidene på 3 nye boligblokker. Grunnarbeidene kom igang juni 2005, oppstart tømmer desember 2005. Byggene ble overlevert november 2006.
Vi takker Ncc Construction AS får oppdraget.

 • Generelt.
  Prosjektet består av tre byvillaer, med totalt 38 leiligheter. To av husene er på fire etasjer (hus A og B) og ett på tre etasjer (hus C).
  Alle husene har inntrukket toppetasje med to store leiligheter i hver. De øvrige etasjene har fire leiligheter i hver med varierende størrelser.
  Totalt varierer leilighetene fra toroms på 45,8 BRA-S m2 til ca 111,6 BRA-S m2. Leilighetene i prosjektet er selveiende og blir organisert i et sameie. Husene er lokalisert slik at flest mulig skal få glede av den sør vestvendte orienteringen, samt at husene danner en beskyttende ramme rundt fellestunet. Hus A har speilvendt planløsning ifht. hus B og C.
 • Standard.
  Leilighetene leveres nøkkelferdige. Vegger leveres malte med unntak av bad hvor det er fliser. Badegulvet er også fliselagt. Det leveres parkett på stue kjøkken og gang. På øvrige rom er det belegg. Tak leveres som malt betong. Ventilasjon vil være balansert innenfor hver leilighet.
 • Heis, parkering og adkomst.
  På utsiden av garasjen vil det være gjesteparkering. Under de to høyeste husene ligger fellesgarasjen med en biloppstillingsplass til de som har plass. Hus A og B har heisadkomst direkte fra garasjen. For å nå heisen i hus C på tre etasjer, må man gå over fellestunet. Det leveres en automatisk garasjeportåpner pr. oppstillingsplass, og hver leilighet utstyres med porttelefon mot ytterdør.