Boligblokker

Lyderhornslien 2

Vi har fått i oppdrag av NCC Construction AS å utføre tømmerarbeidene ved ny boligblokk i Lyderhornslien. Prosjektet betår av 30 leiligheter. Oppstart grunnarbeider våren 2007. Oppstart tømmerarbeider oktober 2007. Ferdigstilles vinteren 2008.

Beliggenhet
Lyderhorn II ligger solrikt plassert i skråningen til et av byens syv fjell, Lyderhorn. Leilighetene vil få en fantastisk utsikt mot Askøy i nord, Sotra i vest og mot Flesland i sør. Like bak blokkene finner du et flott tur- og rekreasjonsområde med direkte utgang til terrenget fra trappeoppgangen. Det er kort vei til barnehage, skoler og nærbutikk. Ikke langt unna finner du også Vestkanten og Vannkanten med de muligheter det gir for shopping eller en frisk dukkert. Er du bowlingentusiast, eller har lyst å bli det, er det greit å vite at den muligheten også er tilstede i nærområdet.


Tenk å sitte i sin egen stue og samtidig føle at en er ute. Denne følelsen kan du få i det nye prosjektet til NCC Bolig langs fjellsiden av Lyderhorn. Med stor takhøyde og lyse og luftige leiligheter, skal det noe til for ikke å trives i her. Ønsker du mer luft under vingene kan du nyte livet i lag med gode naboer på den store felles takterrassen på 70 m2. Lyderhorn II er et nytt boligprosjekt i regi av NCC Bolig og består av 30 leiligheter fordelt på to blokker. Utbyggingen av blokkene er med på å ferdigstille den øverste delen av boligfeltet i Lyderhornslien.

Leiligheter for en hver smak
Det finnes tre ulike leilighetstyper i prosjektet som fordeler seg med arealer på 66 m2, 89 m2 og 102 m2. Vår standardleilighet på Lyderhorn II har en smak av Kardemomme. Dette er en kombinasjon som arkitekt og interiørarkitekt har satt sammen for deg. Ønsker du en annen smak har vi flere valg i vår boligkatalog, «Om å finne hjem». Leilighetene vil ha gjennomgående høy standard med parkett på alle gulv, flislagte gulv og vegger på bad, vegghengt toalett, balansert ventilasjon og stor innvendig bod i hver etasje. Kjøkkenet blir levert med hvitevarer.

Garasje
Alle leilighetene får egen parkeringsplass i garasjen under blokken med heis direkte opp til fellesgang utenfor leilighetene. Gjesteparkeringen er foran blokkene, og er felles med de andre boligene i området.

Selveid leilighet
Leilighetene vil være selveiende og blir organisert i Sameiet Lyderhorn II. Sameiet inngår i en felles huseierforening i området.

Forvent litt mer av NCC Bolig
Dette prosjektet blir levert med etasjehøyde på 2,70 meter, med unntak av bad/vaskerom og entre. Dette vil gi en fantastisk frihetsfølelse inne i leiligheten. Det elektriske anlegget åpner for en utvidelse til Smart Home, samt at det store sikringsskapet kan brukes som et lite teknisk rom. Panelovn i stuen er koblet til nattsenking. Alle leilighetene vil bli tilkoblet et felles ventilasjonssystem med varmegjenvinning. Ekstra ventilasjonskapasitet på kjøkkenet kan endres via tilvalg. Leilighetene blir levert med system for fellesmåling av strøm.