Boligblokker

Crescendo

70 moderne selveierleiligheter sentralt i Fana.

Vi har fått i oppdrag å utføre tømerarbeider, blikkenslagerarbeider og taktekking ved nytt spennende prosjekt ved Lagunen. Utbygger er NCC Bolig AS, og vi har underentreprise der NCC Construction AS er totalentreprenør.

Forventet oppstart grunnarbeider er høsten 2011. Oppstart tømmerarbeider januar 2013. Overlevering av byggene sommerl 2014.

Kort presentasjon av prosjektet:

Crescendo er nytt leilighetsprosjekt sentralt i Fana. Her skal NCC Bolig bygge fem moderne blokker med totalt 70 enheter.

Prosjektet består av 2-, 3- og 4-roms leiligheter hvor størrelsen varierer fra 57-160 kvm. Leilighetene vil fremstå som moderne og funksjonelle med heis, parkeringskjeller og solrike sør-/vestvendte balkonger med flott utsikt over nærområdene.

Tidsriktig og stilren arkitektur blir omrammet av et innbydende og flott opparbeidet uterom. Behagelig innendørs bomiljø, kombinert med hyggelig og aktiviserende utendørsmuligheter, skaper en harmonisk hjemmefølelse i et allerede veletablert og populært boligområde.

Crescendo ligger på et høydedrag like bak Living ved Lagunen Storsenter. Her har du alle servicetilbud og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nært. Det er kort avstand til Laguneparken, Bergen Lufthavn og arbeidsplassene på Sandsli og Kokstad.

Det kan også nevnes at arbeidet med en ny holdeplass for Bybanen på Lagunen er igangsatt.

• Boligtype: Selveierleiligheter
• Antall: 70 stk fordelt på 5 blokker
• Størrelse: 57-160 kvm
• Adresse: Rådalslien
• Heis
• Felles parkeringskjeller