Boligblokker

Stongafjellet - Grane

På Stongafjellet felt Grane - Askøy her har vi fått i oppdrag av Byggholt AS og stå ansvarlig for tømmerarbeider i forbindelse med etablering av 6 lavblokker med 25 nye flotte leiligheter. Forventet oppstart tømmerarbeider april 2007. Ferdigstilles våren 2008.

Leiligheter.

25 flotte leiligheter med et spennende arkitektonisk preg i familievennlige og naturskjønne omgivelser.

Leilighetene har størrelse fra 97 til 120 m2 BRA og er meget funksjonelle med bla. mulighet for å utvide stue eller lage et ekstra soverom alt etter behov og familie situasjon. Noen av leilighetene har en egen flott takterrasse med panoramautsikt!

De fleste boligene har utsikt mot sjøen (sydøst) og bygningene er plassert slik at de danner et lukket tun hvor parkeringsdekket utgjør nordøstre del. I garasjekjelleren blir det 32 parkeringsplasser og en plass er tildelt hver leilighet. Det blir trapp med heis fra garasjekjeller til tunet.

Garasjekjelleren er delvis overbygget med boliger, men det er også et relativt stort felles oppholds/lekeareal oppå dekket.

Leilighetene får gjennomgående god standard med parkett på gulv, fliser på bad, fremlegg for gass til peis og grill på terrassen.

Det er gangavstand til barnehage og kort vei til handelssenter og fritidsaktiviteter.

På Granefeltet vil vi skape et moderne bomiljø med komfort og særpreg, nærhet til natur og til det urbane - et sted for å leve det gode liv.