Enebolig

 

Alvøen - Bergen Vest

Vi har fått i oppdrag av Byggholt AS og stå for tømmerarbeidet for deler av prosjektet Deres i Alvøen. Prosjektet vil ha oppstart tømmerarbeider mai 2006, og forventes ferdigstilt våren 2007. 
 
  
21 Enenboliger i Alvøen.

Feltet består av 4 typer eneboliger fra 119 - 169 m2 BRA. Type Regine er kjedede eneboliger, de øvrige typene er frittliggende boliger.

Boligene leveres som nøkkelferdige hus.

Beliggenhet.

Feltet ligger på vestsiden av Alvøen skole i rolige omgivelser. Der er kort vei til nærbutikk og bare 5 minutters kjøring Vestkanten. En del av boligene vil få flott utsikt over sjøen mot Vatlestraumen. Der er generelt gode solforhold for alle boligene.

Barnevennlig.

Området blir utbygget med lekeplasser og lekeapparat. Det er kort vei til barneskole som ligger i umiddelbar nærhet. Feltet ligger i direkte tilknytning til store grøntområder med svært gode turmuligheter.

Emma.

Emma er det minste huset i feltet. Huset har to fulle etasjer og er huset for deg som er i etableringsfasen. Huset har en god planløsning som gir full utnyttelse av hver eneste kvadratmeter.

Tot. flate: 119 m2 BRA 3 soverom


Maren.

Maren er et moderne atriumhus med totalt areal BRA på 123 - 164 m2 inklusiv utebod. Husets hoveddel har to fulle etasjer med tre soverom. Tilbygget som inneholder stuen danner en trivelig skjermet krok. Maren leveres i feltet i to utgaver. Tre av husene leveres med tilbygg som kan romme ekstra soverom, stue eller innredes som utleieleilighet.

Tot. flate: 123 - 164 m2 BRA 3/5 soverom.


Andreas.

Stort klassisk hus over halvannen etasje. Tre soverom og oppholdsrom er plasert i 2. etasje. Fra oppholdsrommet er der en treasse på 7 m2. Stue og kjøkken er i 1. etasje. Huset`s totale areal BRA er 140 m2. Huset har 3 eller 4 soverom avhengi av planløsning.

Regine.

Stort moderne hus over to etasjer pluss hems. Husene er kjedet med carport. Fra stueplan i andre etasje vil husene ha direkte utgang til terreng. Husene vil ha sydvest vendt utsikt over Valtestraumen.

Tot. flate: 169 m2 BRA. 3(4) soverom.