Enebolig

 

Breivikstølen

Vi har på vegne av Byggholdt AS har vi utført tømmerarbeidene på 21 eneboliger i Godvik. Oppstart tømmerarbeider august 2003. Arbeidene ble ferdigstilt november 2004.

21 frittliggende eneboliger i Bergen-Vest
I Breivikstølen, ved Godvik holder vi på med bygging av eneboliger. Vi har overlevert 4 stk. Helene hus til Byggherre samt 1 Are hus, 1 Nina hus og 5 Lita hus. Arbeidene er i sluttfasen på resterende 7 Nina husene hvor alle er reist. Arbeidene på Are husene er kommet godt igang og disse 3 vil være reist til ferien. Overlevering av samtlige 21 hus vil sted i løpet av september måned.


Byggherre for dette prosjektet er Byggholt AS. 

  • Nina
    Lita har to fulle etasjer og er huset for deg som er i etableringsfasen. Huset har en god planløsning som gir full utnyttelse av hver eneste kvadratmeter. Lita har utvendig bod som kan, om man ønsker det, bygges inn som en del av huset å gi plass til ekstra soverom. Det er også mulig å utvide huset for å få større stue.

    Hus nr. 9 - 13 Total flate: 73 m2 BRA + utebod. 2 soverom
  • Are 
    Helene representerer den største hustypen i feltet. Husene er plassert helt i nord og har derfor også den beste utsikten utover sjøen mot Askøy. Stue og kjøkken er plassert i 2. etg. og der er utgang til balkong fra kjøkkenet mot syd. Dersom man ønsker det er det mulighet for 4 soverom i huset.

    Hus nr. 18 - 21 Total flate: 131 m2 BRA inkl. utebod. 3(4) soverom.