Enebolig

 

Stongafjellet - Regine 2

Vi har fått i oppdrag av JM Norge AS å bygge 14 eneboliger på Stongafjellet - Jakobshilleren. Dette er 4 byggetrinn med hustype Regine

Byggearbeidene for tømmerentreprise igangsettes august 2012. Byggene overleveres 4 kvartal 2013.

Jakobshilleren - Nye boliger på toppen av Stongafjellet

Moderne arkitekttegnede boliger i grønne og landlige omgivelser. Med nærhet til butikk, fritidstilbud, skole og barnehage, og likevel kort vei til Bergen med café, shopping og opplevelser. Bomiljøet er som skapt for barne -og ungdomsfamilier med trivsel og gode oppvekstvilkår.

Unike eneboliger og rekkehus med gode detaljer

Utbyggingen 

Utbyggingen av 1. byggetrinn på Jakobshilleren består av 43 boliger med BRA varierende fra 118 til 160 m2. Arkitektene har lagt vekt på livskvalitet og trivsel. Et bevisst valg av gode byggematrialer bidrar til dette. Unike boligtyper med gode detaljer er her satt sammen på en spennede måte som gir området stemning og særpreg. 

Hustypene "Jakob" og "Regine" 
Hustypen "Regine" har en spennende planløsning og oppføres over 3 plan. Boligen er fleksibel og kan romme inntil 5 soverom, og er på 160 m2 pluss carport og sportsbod. Hustypen "Ask" er et frittliggende hus tegnet i et moderne formspråk. Eneboligen er over 2 etasjer og er på 118 m2 pluss carport og sportsbod.